Monday, June 11, 2012

My Chocolate


Assalamualaikum

Semalam saya pegi bandar dgn adik dan my mum, beli barang untuk buat apam dot dot, coklat dan kek . Sebelum ni asyik beli kat kedai je, better cuba buat sendiri , betul tak?. So kebetulan my sister nak menjual masa hari guru sekolah dia. Tak sangka plak cubaan pertama buat dan jual coklat semua habis di jual.

So inilah rupa coklat yang saya buat, sorylah quality gambar tak cantik.












1 comment:

!em@ GurLz said...

wah cam cedap je cokelat tu...
nx cikit...
ite tag akq... jom join ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/midyear-giveaway-by-pieyza-and-yana.html

Blog Archive

GIVEAWAY @ CONTEST

CARI APA DI SINI !

 

Copyright by Azie Blog story,Deisgn by Izza Sakura