Thursday, June 14, 2012

Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida


Assalamualaikum

saya sponsor GA ni tapi saya nak join gak...tak kira nak jugak..sebab hadiah dia best2..tak sanggup rasanya tengok sahaja saya nak hadiah jugak . Awak semua kalau tgk hadiah dia mesti nak join gak, sponsor dia pun dari bloggers yg hebat -hebat.

kalau nak join click je kat banner ni




saya nak hadiah
kain baju kurung dari shida
dokoh baju kebarung dari odahone aka acah
vit c dari z a zinna
set brush dari nakira collection
buku dari dhiyya shop

dan banyak lagilah

ini senarai sponsor dia

2 comments:

shida'R said...

dear,
gudluck ok ..senarai pserta dah kua jom semak no.peserta masing2 ;)

Che Rosliza Che mat said...

good luck follow sini..

Blog Archive

GIVEAWAY @ CONTEST

CARI APA DI SINI !

 

Copyright by Azie Blog story,Deisgn by Izza Sakura